TV SENSE FRONTERES!!!

dissabte, 18 d’abril del 2009

Mauro and Nebula Six


Amigues i Amics:

- El proper dissabte 18 d’abril de 2009, es presentarà en societat una nova proposta musical: el grup anomenat “Mauro and Nebula Six”. L’acte de presentació tindrà lloc al Cafè Concert “La Clau”, c/ Vallier n° 29 de Gandia, cap a les 23.30 hores.

- Aquesta nova banda té el seu origen en el curs “Història del Rock and Roll”, impartit per Mauro Tallevi, a la Universitat Popular de Gandia des de 2005 fins a 2007.

- Per a explicar el nom del grup, us diré que “Nebula” es tradueix per “Nebulosa” i es refereix a aquella matèria còsmica que apareix al firmament en forma de núvols de gasos i pols i que emet uns colors molt agradables a la vista. I “Six” en al·lusió al número “Sis” de la resta dels components de la banda.
- No podíem tampoc deixar passar el fet que el 2009 ha estat anomenat “Any Internacional de l’Astronomia”.

- Doncs, el gènere musical que ofereixen és el Rock and Roll clàssic original dels anys 50 i 60, objecte d’estudi del curs. Rememorant el repertori dels mítics rockanrollers de l’època daurada d’aquest fenomen musical: Little Richard, Ghigo, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Elvis, Carl Perkins, Bill Haley, Bruno Lomas, etc.

- El grup està format pels següents membres (per ordre alfabètic):

Alì-Gustavo Tallevi El Moatassim, cantant,
Javier Sánchez Reinosa, guitarra solista i acompanyament,
José Luis Gasque Sendra, teclat i harmònica,
Héctor Morant Estrugo, saxofon alt,
Marcel Moliner Pérez, bateria,
Mauro Tallevi Fabbri, cantant,
Vicent Calabuig Llopis, baix.

- Us convidem a participar i animar aquesta nova proposta musical, que naix amb el recolzament de la Universitat Popular de Gandia, al concert:

Pur Rock & Roll per a la teva pell !!